Magyar Telekom: félmilliárdos fejlesztés Nyíregyházán

internetA Digitális Nyíregyháza alprogram keretein belül a Magyar Telekom idén saját költségén (mintegy félmilliárd forint értékben) intenzív hálózatfejlesztést hajt végre a városban. Két helyszínen már átadásra kerültek a tavasszal elkezdett fejlesztések, július közepétől pedig városszerte több új helyszínen indultak munkálatok, és indulnak még továbbiak ősz folyamán. Ennek köszönhetően – a Magyar Telekom tervei szerint – több mint hétezer háztartás számára válik elérhetővé év végéig a legalább 30 Mb/s sebességű internet.

A vezetékes hálózatfejlesztés mellett a nagysebességű 4G mobilhálózata kiépítését is folytatja a Magyar Telekom Nyíregyházán és a környékén. Jelenleg már 99 százalék a 4G hálózat lakosságra vonatkoztatott kültéri lefedettsége a városban. A beltéri ellátás javítása érdekében az év második felében kilenc további állomáson indítja el a 4G szolgáltatást a távközlési társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gondolnád, hogy a zárt hurkú statisztikai multiplexelés ilyen nagy dolog? A távoli statmux-ról már nem is beszélve

sze okt 7 , 2015
Az Ericsson Technológiai és Mérnöki Emmy-díjat kapott a földrajzilag elosztott enkóderek zárt hurkú statisztikai multiplexelése területén végzett munkájáért. Ez lesz az Ericsson hatodik Emmy-díja, amelyet a 2016. január 8-i, las vegasi ceremónián adnak majd át. A földrajzilag elosztott statisztikai multiplexelés területén végzett legújabb úttörő munka válasz volt azokra a kihívásokra, […]
taps

Friss, ropogós