A Cisco bemutatta új Android-alapú asztali kommunikációs eszközeit

telefonA Cisco három új személyes videokonferencia megoldást mutatott be, amelyek közül kettő közvetlenül a felhasználók íróasztalán kaphat helyet, egy pedig felhő alapú szolgáltatásként érhető el. „A Cisco Android-alapú DX70 és DX80 típusú új asztali kommunikációs termináljai egy eszközben teszik hozzáférhetővé a hatékony együttműködéshez szükséges legfontosabb készülékeket és alkalmazásokat” – jelentette ki Bedő Norbert, a Cisco Magyarország kommunikációs technológiákért felelős üzletfejlesztési vezetője.

Az Android-alapú, érintőképernyős DX70 és DX80 egy készülékben egyesítik a HD videókommunikációt, a hangátvitelt, illetve a webes konferenciamegoldásokat, emellett webes böngészésre is alkalmas és elérhetők róla az integrált üzleti alkalmazások.

A Cisco Telepresence videokonferencia-megoldását, és a felhőalapú webes konferencia-szolgáltatását, a Cisco WebExet ötvözve kifejlesztették a Collaboration Meeting Room (CMR) virtuális tárgyalót. A virtuális tárgyalóban olyan találkozók szervezésére nyílik lehetőség, amelyekhez a résztvevők tetszésük szerinti eszközről csatlakozhatnak – Cisco videós végpontokról, más szabványokon alapuló videós végpontokról, asztali vagy mobil kliensekről (mint a WebEx), de akár olyan szoftveres kliensekről is, mint a Microsoft Lync.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.