NNG: ismét indul a C++ programozóverseny

c ++Idén ötödik alkalommal rendez C++ programozóversenyt az NNG.

Az összecsapás lehetőséget nyújt az informatikus hallgatóknak és a tapasztalt szakembereknek arra, hogy összemérjék tudásukat. A selejtezőkben és a döntőben egyaránt olyan kihívásokkal találkozhatnak, amelyekkel bizonyíthatják, hogy ők a szakma legjobbjai. A C++ Grand Prix 2016 versenyre október 24. éjfélig várja háromfős csapatok jelentkezését az iGO Navigáció hazai székhelyű fejlesztője. A diákok és a szakmában dolgozók egyaránt a programozoverseny.hu honlapon regisztrálhatnak. A döntőig a csapatok kizárólag a saját korcsoportjukkal mérhetik össze tudásukat. Ezt követően a legjobb tíz csapat egy 12 órás, élő döntő alkalmával, az NNG főhadiszállásán írt programokkal küzd majd meg egymással.

„A feladatokat az NNG szakemberei úgy állították össze, hogy a tapasztalat önmagában ne lehessen döntő szempont. A logika és a problémamegoldás is nagy szerepet játszik majd. Bár a tavalyi évben szenior csapat nyerte meg a fődíjat, korábban a diákok is álltak már a dobogó legfelső fokán” – mondta Tompos Ákos, az NNG fejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ProArt: a YouTube legyőzte a rádiót

vas okt 9 , 2016
Idén először többen hallgattak Magyarországon a YouTube-on zenét, mint a rádióban — áll a ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért idei zeneipari jelentésében. Főleg a 18-29 éveseknél látványos az online zenék térnyerése. A fiatalok nyolcvan százaléka már a neten hallgatja kedvenceit. Az ötven és hatvan év közöttieknek még csak a […]

És még ez is...