Visszautasíthatatlan ajánlattal támad a Magyar Telekom

Magenta1Magenta 1 Business néven üzleti csomagot vezet be a Magyar Telekom, amelyben együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásai, valamint informatikai megoldásai. Az ajánlat minden olyan infokommunikációs szolgáltatást tartalmaz, amely a cégek számára elengedhetetlen a gördülékeny üzletmenethez. A Magenta 1 Business a következő szolgáltatáselemeket foglalja magában: mobiltelefon, mobilnet, vezetékes internet, vezetékes telefon, valamint informatikai megoldások. A kedvezménycsomag optimális összeállításának érdekében az ügyfeleinknek lehetőségük van nemcsak új szolgáltatáselemeket igényelni, hanem – az esetek többségében – a bevált, megszokott szolgáltatásaikat is bevonni az új ajánlatba.

Az informatikai megoldással díjmentesen lehet hozzájutni az adatok biztonságát garantáló vírusvédelem szolgáltatáshoz, továbbá a jogtiszta szoftvereket és üzleti levelezést kínáló Office 365 Vállalati Alapverzióhoz. A Magenta 1 Business előfizetői dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek az üzleti telefonos ügyfélszolgálaton, illetve az online chat funkcióval is kényelmesebben intézhetik ügyeiket. A Magyar Telekom mindezeken felül extra készülékkedvezményt is kínál bruttó 30 ezer forint értékben mobiltelefon, laptop vagy táblagép vásárlására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Még mindig nem tudni mikor indul a Digi mobilhálózata

sze jún 8 , 2016
Digi több frekvenciát is nyert a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által az 3400-3800 megahertzes (MHz) frekvenciasáv hasznosítására kiírt árverésen. Ryszka Sambor, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az elnyert frekvencia hozzájárul ahhoz, hogy a fejlesztés alatt álló mobilhálózat még jobb minőségű és nagyobb kapacitású legyen […]

És még ez is...