Így segít az AcerNAV a Liquid felhasználóknak

terkepAz Acer a napokban jelentette be az új AcerNAV alkalmazást a Liquid sorozatú okostelefonokra. Az AcerNAV egy komplett GPS rendszer, amelyet a TomTom és a TripAdvisor márkák fémjeleznek, naprakész adatbázissal. Négy sajátosságának köszönhetően az AcerNAV sokban különbözik a jelenleg piacon lévő mobilalkalmazásoktól, és egy nagyszerű menetkész eszközt ad a Liquid sorozat felhasználóinak kezébe.

Általában az okostelefonra telepíthető navigációs rendszerek használata megköveteli a folyamatos online módot, ami miatt adathasználati- és roaming költségekkel kell számolni. Az Acer válasza a problémára: a térképek közvetlenül a felhasználó készülékén tárolódnak, mindössze csak a GPS működik navigálás közben. Az AcerNAV a TomTom térképeihez csatlakozik, két éven át tartó ingyenes update lehetőséggel. A térképek elkülönítve tölthetők le, regionális csomagokban, így ténylegesen csak azt kell a felhasználónak letöltenie, amire szüksége lesz az utazások során, ráadásul tárhely is spórolható.

Az elkövetkezendő hónapokban a felhasználók új kiegészítőket vehetnek majd igénybe, hogy a navigációs élmény ténylegesen csúcsra járatott lehessen. Ennek érdekében készül el majd az Acer-TomTom közös fejlesztéssel piacra kerülő valós idejű közlekedés monitorozás, amely tartalmaz minden olyan hasznos úti információt, amire egy autósnak szüksége lehet, továbbá a fixen telepített traffipaxok pozíciójáról is tájékoztató figyelmeztetést küld.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magasról tett a munkaalapú társadalomra a fondorlatos csaló

ked nov 11 , 2014
Interneten hirdetett műszaki cikkeket egy budapesti férfi, de a megrendelők által utalt pénzeket felélte. A Ceglédi Járási Ügyészség 105 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat ellene – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel. Gyugyi Csilla tájékoztatása szerint a tévútra tévedt vádlott 2013 elején magánéleti, pénzügyi gondjainak […]
bilincs