Újabb startup-díjat nyert a Prezi

ArvaiPeterEurópa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját – a legjobb alapítóknak járót – nyerte el a Prezi szoftverfejlesztő cég – írja az MTI. A zsűri a döntőbe jutott hat startup közül választotta ki a nyertest. Indoklása szerint a magyar cég sikere egész Európában példaértékű. Árvai Péter alapítót fogadta David Cameron brit miniszterelnök.

Mike Butcher, a zsűri elnöke szerint, “az alapítók nemcsak bámulatos cégkultúrát építettek fel, de azt is megmutatták, hogyan lehet rövid idő alatt negyvenmillió felhasználót szerezni. Egész Európában ritkák az ilyen sikerek, amelyet mi szerettünk volna ezzel a díjjal is elismerni”. Az idén ötödik éve átadott díjat eddig még egyszer sem nyerte el magyar startup.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szeptemberig megduplázta az adatforgalimi limitet a Vodafone

pén jún 13 , 2014
A Vodafone május elején bemutatta az új Red Plus szolgáltatáscsomagot, amellyel a korábbi két gigabájtos adatforgalmi keret helyett május eleje óta havi négy gigás kerettel netezhetnek és okos eszközeihez két SIM kártyát kapnak a Red Plus tarifát választó ügyfelek a korábbival azonos, havi 13 990 forintos áron. Szeptemberig a Red Plus […]
Vodafone