Csúfos bukás a Karma finanszírozási kampánya

Jó egy hónapja indította  közösségi finanszírozási kampányát a magyar Karma Platform az Indiegogo közösségi oldalon. Korábbi rossz érzéseink sajnos igazolódtak. A nagyjából egy hónaposra tervezett kampány ideje alatt ugyanis 25 ezer dollárt célzott meg a startup társaság, ám ehhez képest kudarc az összegyűjtött 5 372 dollár, ami a kitűzött cél ötöde, pontosabban 21 százaléka. Bár korábban a társaság sajtóképviseletét ellátó szakember azt állította, hogy a kampány célja nem csak a támogatás összegének megszerzése, hanem a piac figyelmének a felhívása is, közel sem biztos hogy ez a sikertelen kampány hasznára válna a társaságnak.

A vállalatoknál használt számtalan, átláthatatlan táblázat kezelésére kínál megoldást a Karma Platform. Segítségével a felhasználók programozói tudás nélkül, akár egy mozdulattal létre tudnak hozni online elérhető üzleti alkalmazásokat meglévő Excel fájljaikból. A program az átláthatatlan táblázatokat változtatja át integrált vállalati megoldássá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új képességekkel bővül az Office

hét nov 11 , 2013
A Microsoft Office-t világszerte több mint egymilliárd ember használja. A Microsoft most az Office 365-öt közösségi funkciókkal, az ingyenes Office Web Apps-et pedig számos új képességgel vértezi fel. Mindezek jelentős segítséget nyújtanak az Office alkalmazások felhasználóinak, hogy bárhol, bármikor elvégezhessék feladataikat, és így rugalmasabban szervezhessék az életüket — áll a […]

És még ez is...