Zapfel állt a Xerox élére

kézfogásIdén nyugdíjba vonul a Xeroxtól Lynn Blodgett, s április elsejétől a helyét Robert Zapfel veszi át, akit év végéig támogat az elődje, hogy a projektek átvétele zökkenőmentesen menjen végbe. Az új vezető a Northwestern University-n diplomázott, illetve kapott master képzést, majd a Chicago-Kent College of Law-ban szerzett doktori fokozatot. Iskolái után Zapfel azonnal az IBM-nél kezdett dolgozni, ahol az elmúlt évtizedekben különböző pozíciókban segítette az informatikai óriásvállalat globális terjeszkedését. A Xerox közleménye szerint azért esett rá a választás, mert képes az összetett projekteket, feladatokat is leegyszerűsíteni, és a legbonyolultabb folyamatokat is érthetővé tenni az ügyfelek számára, továbbá az új szolgáltatásokat nyereséges, fenntartható üzletté alakítani. Ezek alapján a szakember egyik fő feladata az lesz, hogy felépítse és működtesse a Xerox Services 2.0 elnevezésű új vállalati struktúrát.

Sorok között
Magyarul az új vezér teljesen szabad kezet kap, hogy átalakítsa a vállalati struktúrát (azaz azt és annyi embert rúgjon ki, akit és amennyit akar), amit az indokol, hogy vannak olyan szolgáltatásai a Xeroxnak, amelyek veszteségesek. A nagy változások 2015-től várhatók, hiszen addig segíti Blodgett Zapfel ismerkedését a vállalattal, s feltehetően a leköszönő vezér nem kívánja a nevét adni a „változásokhoz”.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

600 ezerért jó akkumulátora lesz az új képviselők laptopjainak

pén ápr 4 , 2014
ShareTweetPinShareA becsült nettó 144 millió forint helyett nettó 138,4 millió forintért szállíthatja  a képviselők használatára szánt 230 hordozható számítógépet – a hozzájuk kapcsolt szolgáltatásokkal együtt – a nyertes miskolci székhelyű Szinva Net Informatikai Kft. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az Országgyűlés Hivatala által kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos […]
laptop

És még ez is...