Szilágyival erősít a Magyar Telekom

3

Szilágyi György Magyar TelekomAgilis működésre áll át novembertől a Magyar Telekom egyik legnagyobb létszámú szervezeti egysége, a hálózatok tervezéséért, fejlesztéséért és üzemeltetéséért felelős műszaki terület. A terület átalakításának célja, hogy a folyamatok és a szervezet egyszerűsítésének köszönhetően a társaság megőrizhesse technológiai vezető pozícióját és rugalmasabban reagálhasson az ügyfelek igényeire. A Transport Networks Tribe csapatának feladata a megbízható, nagykapacitású országos IP és transzport hálózat biztosítása a már meglévő és a megépülő gigabites és 5G hálózatokhoz, szolgáltatásokhoz.

Szilágyi György, a Transport Networks Tribe vezetője 1987-ben lépett be a Magyar Telekom jogelődjéhez. Egyebek között több előfizetői kényelmi szolgáltatás bevezetésében játszott jelentős szerepet és projektvezetése alatt került bevezetésre az ip-alapú következő generációs rendszer, az IMS, amely a hangszolgáltatások központi eleme. A mobil és a vezetékes területek összeolvadását követően vezetőként a core hálózat fejlesztését és üzemeltetését kapta feladatul. Területének jelentős szerepe volt a VoIP, a 4G, valamint a VoLTE és VoWiFi szolgáltatások bevezetésében, illetve napjainkban az 5G szolgáltatás elindításában. Kezdeményezésére a Deutsche Telekom Csoport nemzetközi adatbázisfejlesztő kompetenciaközpontot hozott létre a Magyar Telekomnál, amely a DT Csoport több tagvállalatát is kiszolgálja.

3 thoughts on “Szilágyival erősít a Magyar Telekom

  1. Rá is fér a Telekomra egy kis erősítés, mert a részvényének az ára lassan a minuszos sávban van. (A szavak hangalaki egyezése a véletlen műve. Szerencsére a lap nem szorul csoda-szakemberek támogatására)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Telenor régi, elavult mobilokat vásárol

hét okt 26 , 2020
A Telenor üzleteiben bárki, bármikor leadhatja használt mobilját újrahasznosítás céljára, a szolgáltató most induló akciójában azonban pénzre is válthatók a régi mobilok. Azok pedig, akik új Samsung Galaxy S20 és Note20 szériás készüléket vásárolnak Hiper L+ és Hiper XXL tarifával, amennyiben értékesítik régi készüléküket a Telenornál, az új árából jelentős […]
mobilok

Friss, ropogós