Vodafone: Dobó felsővezető lett

Dobó Mátyás VodafoneFebruár 1-től a felsővezetői pozíciót az Apple-től tavaly év végén érkezett Dobó Mátyás veszi át Király Istvántól.

Dobó – aki 2020. november 30-án csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz-, korábban az Apple CCEE b2b üzletágáért felelt. A szakember a digitális technológiai területen több mint 16 év tapasztalattal rendelkezik, karrierjét saját startup cégének felépítésével kezdte, majd 2013-ban a Magyar Telekomhoz csatlakozott. Később dolgozott a Deutsche Telekomnál, az Invitech-nél és az Apple-nél is, értékesítés, marketing és üzleti fejlesztés- menedzsment területén kimagasló szakértelemmel rendelkezik. A szakember jártas nagyvállalati közegben design alapú és agilis módszertanok bevezetésében és megvalósításában, valamint személy- és ügyfélközpontú csapatok vezetésében. Kiemelt érdeklődéssel és tapasztalattal rendelkezik az IoT megoldások területén, valamint a digitális transzformáció stratégiai kidolgozásában és megvalósításában. Egyszóval egy igazi reneszánsz ember.

Dobó 1994 és 1997 között a Kölcsey Ferenc Gimnáziumba járt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett mesterdiplomát, előtte a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán tanult programozást. A Budapesten évek óta nagy sikerrel megrendezésre kerülő SMART, mobil és startup konferencia alapítója. Cége, az Endless Solution

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.