Tízmilliárdos informatika fejlesztés volt az OSZK-ban

Az Emberi Erőforrások Minisztérium (EMMI) sajtó- és kommunikációs főosztályának közleménye szerint a kormány az elmúlt években tízmilliárd forintos informatikai fejlesztést hajtott végre az Országos Széchényi Könyvtárban (OSZK). Mindezt annak kapcsán közölte a minisztérium, hogy Hammerstein Juditot bízta meg az OSZK főigazgatói feladatainak ellátásával maga Kásler Miklós, az EMMI minisztere augusztus 23-i hatállyal.

Hammerstein 2011 és 2014 között a kultúráért felelős tárca helyettes államtitkára, majd 2014 és 2018 között a Balassi Intézet főigazgatója volt. A magyar kultúrát külföldön népszerűsítő Balassi Intézetről a Magyar Idők azt írta, hogy gyakorlatilag a balliberálisok kifizetőhelyeként működik. A PestiSrácok.hu akkori információi szerint a Hammerstein eltávolítása összefügg a cikkek nyomán kirobbant botránnyal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szeptember 14: így vásárolhatsz online az Raiffeisenes kártyáddal

szo aug 24 , 2019
A bankok felkészülnek a szigorúbb azonosítási szabályokra, de az ügyfeleknek is van teendőjük, ha szeptember 14-ike után is szeretnének online vásárolni, ekkor lép ugyanis életbe a szigorúbb ügyfélazonosítási uniós előírás. A kártyabirtokosoknak aktiválniuk kell az erős ügyfél-hitelesítést lehetővé tévő biztonsági szolgáltatásokat, amely bankonként eltérő lehet. A Raiffeisen Bank azt válaszolta, […]
Raiffeisen Bank

És még ez is...