Hanus nélkül növekszik tovább a Telenor: Gazik az új főnök

Peter Gazik, a Telenor Magyarország vezérigazgatójaPeter Gazik lesz a Telenor Magyarország vezérigazgatója 2021. január 1-től.

Gazik az elmúlt tíz évben különböző vezetői szerepköröket töltött be a telekommunikációban vállalati kapcsolatok és szabályozási területeken, az elmúlt öt évben pedig a szlovákiai O2 mobiltársaság vezérigazgatója volt. „Célom, hogy a Telenor Magyarország csapatának vezetésével együtt vihessük tovább a Telenor lendületét. Úgy gondolom, hogy vezetési stílusom, a más piacokon szerzett tapasztalataim, a kreativitásom és az elkötelezettségem nagymértékben hozzájárul a jövőbeni sikereinkhez a magyar piacon” – tette hozzá nem kis szerénységgel az új vezérigazgató.

A társaság vezérigazgatója korábban Jan Hanus volt, aki 2018 júliusa óta irányította a vállalatot. “Egy kihívásokkal teli időszakban vettem át a Telenor vezetését azzal az ambícióval, hogy növekvő pályára állítsam a vállalat teljesítményét. A nagyszerű magyarországi csapattal elértük, hogy a Telenor jelenleg egy dinamikusan erősödő telekommunikációs vállalat, így boldogan adom át a stafétabotot Peternek. Sok sikert kívánok neki a Telenor Magyarország következő fejezetének megírásához” — nyilatkozta sportszerűen a távozó vezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dyntell megint bekerült

pén dec 18 , 2020
A Dyntell Magyarország Kft. újra bekerült a leggyorsabban fejlődő kelet- és közép-európai technológiai cégek közé a Deloitte szakmai rangsorában – közölte a társaság. A Dyntell 2019 után az idén másodszor is az első tíz helyezett között szerepel a kelet-közép-európai technológiai cégek Fast 50 listáján. A Deloitte nem csupán a régiós […]
taps