Világszínvonalú választ adna a Kancellár.hu

programFillérre pontosan 93 060 675 millió forintos támogatást nyert el a Kancellár.hu Zrt. Az informatikai tanácsadó vállalat 206 801 500 millió forint összköltségvetésű projektje során NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő szoftver kifejlesztése történik. Az elmúlt időszak visszajelzései alapján igen nagy kereslet mutatkozik egy professzionális naplógyűjtő és menedzsment eszköz iránt. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel a Kancellár.hu jelenlegi logmenedzsment termékvonala funkcionalitását bővíti, illetve fejleszti tovább oly módon, hogy a piac egy szélesebb szegmensét is képes legyen lefedni.

A logmenedzsment legnagyobb kihívása egyrészt a sokfajta logforrás és ezek formátumai, illetve az, hogy milyen módon képes a logmenedzsment-eszköz ezeket a naplóadatokat begyűjteni vagy elhozni. A jelen projekt ezekre a problémákra és feladatokra kíván hatékony és napjaink it színvonalán túlmutató, világszínvonalú választ adni. Általánosságban elmondható, nem megoldott az elosztott rendszerű, agent alapú naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás ezt a problémát kívánja megoldani úgy, hogy minden agent központilag menedzselhetővé válik. A termék főbb funkciói a központosított agent telepítés push és pull módszerrel, az Agent vezérlés, az Agent monitorozás, az Agent konfigurációs profilok kezelése, valamint a központi tanúsítványkezelés. A termék főbb elemei az NXLOG Manager alkalmazás kifejlesztése, a támogatott eseményforrások bővítése, az Agent oldali statisztikai számlálók és változók, illetve korrelációs képességek továbbfejlesztése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az AIDA64 4.60-as változata

csü júl 31 , 2014
Elkészült az AIDA64 rendszerinformációs szoftvercsalád legújabb, 4.60-as verziója, amely részletes adatokat szolgáltat a számítógépek és számítógépes hálózatok hardver– és szoftverkörnyezetéről. A portfólió mind a négy kiadása frissült, így az otthoni pc-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Exreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is. […]
áramkör