Már a MyTV-n is nézhtő a Spíler TV

telenor-mytvA UPC után másodikként jelentette be a Telenor, hogy a MyTV online tévészolgáltatásának csatornakínálata a Premier League mérkőzéseit sugárzó Spíler TV-vel bővült. A Romániában adózó csatorna már az 1290 forint előfizetési díjú, 19 adót tartalmazó alapcsomagban is nézhető, továbbá a családi csomag kínálatában is megtalálható. A 18 tévéadót tartalmazó MyTV Alap csomag havi 1290 forintért, míg az 52 csatornát kínáló családi csomag havi 3490 forintért érhető el. Utóbbi csomag a Spíler TV mellett a Sport 1, az M4 Sport, a FightBox és a Fast&Fun Boksz HD sportcsatornákat is tartalmazza, de számos sorozatos, mozifilmes, természetfilmes és gyerekcsatorna is található a kínálatban.

2016. december 31-ig bárki díjmentesen, akár regisztráció nélkül is nézheti az M4 Sport csatornát is a MyTV-n, ráadásul telenoros mobil-előfizetéssel a hónap végéig a MyTV belföldi mobilinternetes forgalmáért sem számít fel adatforgalmi díjat a Telenor. Bár a legtöbben androidos vagy iOS-es okostelefonon vagy táblagépen használják a MyTV-t, a szolgáltatás meghatározott Sony, Philips és Samsung okostelevíziókra is elérhető, valamint támogatja a Google Chromecastot is. Ez utóbbi egy olcsó kiegészítő, amely okostelevízióvá alakítja a nem okos készülékeket. A szolgáltatás hagyományos böngészőből is elérhető, a Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer 9 vagy újabb böngészőket támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy gomb az újítás az új Sharp nyomtatókon

csü aug 18 , 2016
A Sharp bemutatta az első belépő-szintű nagykapacitású fekete-fehér nyomtatóit, amelyek Fiery Command WorkStation kompatibilisek. A nagy sebességű MX-M1205 és az MX-M1055 modelleket egy One-Touch Fiery Gateway gombbal látták el, aminek köszönhetően a felhasználók közvetlenül dolgozhatnak a Command WorkStation-nel, nincs szükség további kiegészítő hardver elemekre. A 120 oldal/perc és 105 oldal/perc […]