Bohózat: a Magyar Telekom szerint az NMHH miatt drágulhat a TV GO

magyar-telekom-tv-goA Magyar Telekom fellebbezni fog az NMHH nem jogerős határozata ellen. Mint írják, a hatóság a TV GO szolgáltatás feltételeit megvizsgálva megállapította, hogy a Magyar Telekom az Európai Unió hálózatsemlegességre vonatkozó előírásai ellenére megkülönböztette a TV GO és az HBO GO szolgáltatások elérését az összes többi internetes forgalommal és alkalmazással szemben.

A Magyar Telekom arra hívta fel a figyelmet, hogy a hálózatsemlegességre vonatkozó szabályozás 2015 végén jelent meg, az egységes uniós gyakorlat még nem alakult ki, és nem világos, hogy mindez a hatóság mostani határozatának irányába fog-e menni. A TV GO szolgáltatáshoz hasonló megoldások egyébként a többi magyarországi és európai szolgáltatónál is ismertek – tették hozzá. A cég szerint az NMHH döntésének következményeként az ügyfeleknek kedvezőtlenebbé, akár drágábbá válik a TV GO használata és pont a szolgáltatásra jellemző kényelem és mobilitás – bárhol használható – érzése sérül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

O'Neillel és Ravdennel erősít a Balabit

szo dec 3 , 2016
Peter O’Neill globális kereskedelmi, míg Matthew Ravden marketing igazgatóként csatlakozott a Balabit csapatához. A Balabit bejelentette, hogy két új taggal bővül a vállalat menedzsmentje. Peter O’Neill mint Senior Vice President of Worldwide Sales és Matthew Ravden Vice President and Chief Marketing Officer pozícióban csatlakozott a Balabit csapatához. Az új vezetők […]

És még ez is...