O’Neillel és Ravdennel erősít a Balabit

peter-oneill-matthew-ravden-balabitPeter O’Neill globális kereskedelmi, míg Matthew Ravden marketing igazgatóként csatlakozott a Balabit csapatához.

A Balabit bejelentette, hogy két új taggal bővül a vállalat menedzsmentje. Peter O’Neill mint Senior Vice President of Worldwide Sales és Matthew Ravden Vice President and Chief Marketing Officer pozícióban csatlakozott a Balabit csapatához. Az új vezetők elsődleges feladata a vállalat nemzetközi terjeszkedésének elősegítése és az USA piacon versenyképes brand felépítése lesz. Az elmúlt 18 hónapban a Balabit irodát nyitott Londonban és New Yorkban, melyek egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy a vállalat képes volt megháromszorozni az USA piacról származó bevételét.

O’Neill ezt megelőzően Global VP of Sales pozícióban dolgozott a Corvil Limited-nél, amely vállalat a világ vezető bankjainak elektronikus kereskedelmi rendszereit segített továbbfejleszteni egyedülálló megoldásai révén. Ravden egy felhő biztonsággal és archiválással foglalkozó vállalattól a Mimecast-től érkezett, ahol a Chief Strategy Officer pozíciót töltötte be.

„Az elmúlt időszakban a Contextual Security Intelligence (CSI) koncepciónk brit és az amerikai piacon történő bevezetésével sikeresen teljesítettük a növekedési stratégiánk első fázisát. Örömünkre szolgál, hogy Peter és Matthew csatlakozott a csapatunkhoz. Mindketten tapasztalt vezetőnek számítanak a saját területükön, bízunk benne, hogy kompetenciájukat kihasználva még hatékonyabb termékekkel és stratégiával leszünk képesek felvenni a harcot a kiberbűnözéssel szemben” – nyilatkozta Györkő Zoltán a Balabit ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha több e-mail fiókot is kezelő applikációt keresel, gondolj a QmailClientre

szo dec 3 , 2016
A QNAP Systems, Inc. bejelentette a QmailClient mobil applikációt iOS és Android eszközökhöz, amivel akár több e-mail fiókot is egyszerre kezelhetünk mobil eszközeinken. Az applikáció szorosan kapcsolódik a NAS-okon már egy ideje elérhető QmailAgent szoftverhez, ami nem csak az e-mailjeinket menti lokálisan, hanem menedzsment-felületet, kereshetőséget és még számos hasznos funkciót is […]
e-mail

Friss, ropogós