Rohan az idő: épp egy éve lépett piacra az Invitech Solutions

Az Invitel Csoport tavaly július elejével indította útjára a húsz év tapasztalataira építő új társaságát, az Invitech Solutionst.

A több mint húszéves múltra visszatekintő Invitel Csoport az elmúlt években jelentős átalakításokat hajtott végre működésében és szervezeti felépítésében egyaránt. A stratégiai lépések célja egyrészt a gyorsan fejlődő technológiai lehetőségek minél hatékonyabb kihasználása, másrészt a szintén látványosan átalakuló ügyféligények még erősebb középpontba állítása volt. Az Invitech Solutions az elmúlt esztendőben fél év alatt, tehát júliusi alapításától év végéig 11,3 milliárd forintos árbevételt ért el.

„Az üzleti világban is egyre inkább összemosódnak az informatika és a távközlés határai, emellett a vállalatok it-igényei egyre komplexebbé válnak. Drasztikusan növekszik az ügyfelek által generált adatforgalom és ezzel együtt az igényelt sávszélesség is. Eközben mind komolyabb kihívást jelent az informatikai biztonság megvalósítása és fenntartása egy vállalat számára, amit tovább nehezít, hogy összességében is egyre bonyolultabb feladatot jelent számukra saját erőforrásból biztosítani a szükséges informatikus szakembergárdát. Az ilyen trendek miatt is jut mind több cég arra a következtetésre, hogy költséghatékonyabb, ha az infokommunikációs feladatokat kiszervezik, és komplex megoldások keretében egy kézből, szolgáltatás formájában veszik inkább igénybe azokat” – összegezte a piaci trendeket Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője, aki néhány hete az Invitel Csoport technológiai és fejlesztési feladataiért is felel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Zene: hallgatni akarjuk, nem birtokolni

sze júl 5 , 2017
Globálisan az okostelefon-tulajdonosok 63 százaléka használ napi szinten valamilyen zenei streaming szolgáltatást1, míg a magyar felhasználók közül 84 százalék vallotta, hogy látogatott már meg valamilyen online zeneszolgáltató oldalt. A GWI legújabb kutatásából az is kiderül, hogy az X generáció tagjai közül négyből hárman már streamelik a zenét, és sokkal inkább […]

És még ez is...