Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

DOS-promptEurópai uniós támogatással teljesen átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. – közölte a társaság az MTI-vel. A közlemény ismerteti: az Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás (INTUT) projekt a Magyar Közút kiemelt projektje, amelyet az Európai Unió is támogat. A bruttó 1,8 milliárd forintos támogatással megvalósuló beruházás alapvető célja a társaság működésének átalakítása annak érdekében, hogy átláthatóbb és hatékonyabb legyen.

Az új, integrált vállalatirányítási rendszer a háttérfolyamatok támogatásán túl a műszaki folyamatok támogatását is magasabb szintre hivatott emelni. A fejlesztés ezzel párhuzamosan előtérbe helyezi a modern nagyvállalati kultúra kialakulását is, amely az egyik kulcstényező ahhoz, hogy a társaság maradéktalanul elérhesse stratégiai céljait. Az integrált úthálózat-üzemeltetési működési modellen alapuló munkavégzés 2015 őszén indul, és 2016 januárjában már minden közutas munkavállaló az új vállalatirányítási rendszerben meghatározott módon fogja végezni napi tevékenységét – írja közleményében a társaság.

A projekt minőségbiztosítási feladatait a 59,47 millióért a KPMG Tanácsadó Kft., a projekt felügyeletére és ellenőrzésére felállított Állami Felügyelő Mérnöki feladatok megvalósításában való részvétel, és a feladatellátáshoz kapcsolódó eseti vizsgálati, illetve időszakos jelentések elkészítését az IFUA HORVÁTH & PARTNERS Kft., Sonrisa Informatikai Kft. és 4Sales Systems Üzleti Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft. végzi majd 22,995 millió forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Synetiq nyerte "Be Smart" startup versenyt

ked szept 8 , 2015
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) támogatja az innovatív, nagy növekedési potenciállal rendelkező, globális piacokat megcélzó startup mikrovállalkozásokat – közölte Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke, a “Be Smart” startup versenyt lezáró díjátadón. Az első helyen a Synetiq, magyar startup cég végzett. A Synetiq innovációja érzelmi kutatásokkal segíti a média tartalomgyártók […]

És még ez is...