Ericsson: cakumpakk minden a nethez kapcsolódik III.

A CES-en az Ericsson öt kulcsfontosságú tapasztalati zónát mutat be a résztvevőknek, hogy azokon áthaladva megtapasztalják, milyen az „élet a hálózatba kapcsolt társadalomban”, milyen lesz az a világ, amikor a konyhánktól az autónkig minden hálózatba kapcsolódik majd.

Munkahelyi élet
A „Munkahelyi élet” zóna azt mutatja be, hogyan tapasztalják majd meg a felhasználók az új munkahelyüket, ami lehet az iroda, az otthonuk, egy kávéház vagy akár egy pad is a parkban. A termelékenység most már nem egy irodai íróasztalhoz kapcsolódik, hanem bármely olyan helyhez, amely csatlakoztatott. Az ebben a zónában bemutatott megoldások többek között: WebRTC együttműködés, számítási felhő eszközök, VoLTE-alapú kommunikációs képességek, m2m menedzsment rendszerek és épületen belüli CPE és menedzselt hálózati megoldások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Guccifer ismét akcióban

hét jan 13 , 2014
Egy ismert álnevű hacker, Guccifer feltörte George Maiornak, a román belföldi hírszerző szolgálat (SRI) főnökének elektronikus postafiókját – közölték kedden romániai sajtóorgánumok. Sorin Sava, a SRI szóvivője megerősítette a Mediafax hírügynökségnek az információt. Közölte, hogy olyan postafiókról van szó, amelyet Maior még hírszerzői főnökké való kinevezése előtt hozott létre. Ezt […]
ZX-81

És még ez is...