Hiába minden, az utángyártott nyomtatókellékek nyertek

nyomtatoA NyomtassOlcson.hu lakossági nyomtatókellék webáruház friss felmérése szerint vásárlóknak a megbízhatóság és a gazdaságosság a legfontosabb szempontja. Az egy lapra eső alacsony nyomtatási költség mellett a megbízhatóság és a nyomtatás minősége is a legfontosabb szempontok között van, amelyeket a nyomtatóval szemben támasztanak a tulajdonosok. A válaszadók közel fele kizárólag utángyártott festékkazettákat és tonereket használ, további 35 százalékuk vegyesen vásárol eredetit és utángyártottat is. Mindössze a nyomtatótulajdonosok 16 százaléka ragaszkodik a gyári kellékhez.

„Hasonló külföldi felmérések alapján ez az arány a „keleti blokk” országaiban nagyon hasonló, míg Ausztriában vagy Németországban közel 90 százalék az eredeti nyomtatókellék felhasználás” – mondta Schreiner Balázs a NyomtassOlcson.hu vezető tanácsadója. Hozzátette, sokan esnek abba a csapdába, hogy a nyomtató vásárlásakor csak az árát nézik és nem gondolnak a fenntartás költségeire. Később döbbenek rá, hogy mennyibe kerül a nyomtatás. Persze az igazság kedvéért el kell mondani, hogy rossz nyomtató nincs, legfeljebb rossz választás. Minden nyomtatónak van egy optimális felhasználása, amire tökéletes megoldást jelent. Vásárlás előtt érdemes márkafüggetlen kereskedő véleményét kikérni, mivel rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és segíthetnek a választásban – javasolja a szakember.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kitüntették a magyarországi Bosch-vezért

pén márc 18 , 2016
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést kapta Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője. Az elismerést a hivatalos indoklás szerint a magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítését és a hazai befektetések növekedését elősegítő vállalatvezetői tevékenysége elismeréseként kapta. „Büszke vagyok erre a megtisztelő kitüntetésre, amely […]

És még ez is...