Tamás Loránd az OKI Magyarország élén

Tamas-LorandAz OKI a budapesti irodája élére április 1-jén magyar ügyvezető igazgatót nevezett ki. Tamás Loránd közel 12 éve segíti az OKI munkáját a közép-kelet-európai régióért felelős pénzügyi vezetőként. Új munkaköre mellett továbbra is betölti régiós pozícióját, amelynek hatásköre immár az Európán kívüli országokat is magában foglaló keleti régióra is kiterjed.

„Örömömre szolgál, hogy ügyvezetőként még kiemeltebb figyelmet fordíthatok az OKI Magyarország és a kivételesen eredményes hazai csapat irányítására, tovább erősítve ezzel az OKI jelenlétét a térségben. Céljaink között szerepel 2016-ra további 16 százalékos árbevétel-növekedés elérése, amelyet a menedzselt nyomtatási szolgáltatások mellett a folyamatosan megújuló, versenyképes termékkínálatunkkal és partnereink segítségével kívánunk elérni” – nyilatkozta az ügyvezető.

Az OKI Magyarország az elmúlt két pénzügyi évben 40 százalék feletti évenkénti árbevétel-növekedést ért el, megduplázva ezzel 2012-es pénzügyi eredményét. A legfrissebb, 2014-es évre vonatkozó auditált gazdasági mutatók bejelentése csak június elején várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Soha nem látott díjeső az Invitel InnoMax pályázatán

pén máj 15 , 2015
Minden eddiginél több, összesen tíz első díj talált gazdára az idei Invitel InnoMax Gálán: idén először minden hazai vállalat megmérettethette magát, illetve a civil szervezetek és a tehetséges fiatal fejlesztők mellett az általános és középiskolák is bemutathatták kreatív elképzeléseiket. Az Invitel immár hatodik alkalommal meghirdetett innovációs seregszemléjén a felhő alapú […]
taps

Friss, ropogós