Czunyiné: a felkészületlen pedagógus miatt gyenge a magyar gyerekek teljesítménye

2

CzunyineBertalanJuditCzunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) köznevelési államtitkára elmondta: a magyar gyerekek teljesítménye a digitális kompetenciák terén nem megfelelő, amit megerősítenek az OECD felmérései is. Hangsúlyozta: meg kell tanítani a gyerekeket a biztonságos internethasználatra, de előtte fel kell készíteni a pedagógusokat is a modern informatikai eszközök használatára, a biztonságos internetezési lehetőségek oktatására.

2 thoughts on “Czunyiné: a felkészületlen pedagógus miatt gyenge a magyar gyerekek teljesítménye

  1. "Tök boldogság" önt el Cz-né után szabadon – ha már a kémiai képletek (sic) nem is fértek a buksiba a sok dihidrogén-oxidtól -, hogy legalább a digitális kompótesszenciák terén találtunk egy kultúrhéroszt! (A királynő el van ragadtatva!)
    Felhívnám a figyelmét hogy a sorrend itt sem mindegy, nem ugyanaz a 00000001, mint a 10000000. Ha a tanár digitális diszlexiás, akkor azon nem segít a felsőoktatás leépítése. Bár ez már bilógia-filozófia; tyúk és tojás esete.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Díjmentes, de korlátos internet-hozzáférés a Kossuth téren

hét okt 12 , 2015
Díjmentes internet-hozzáférést biztosít az Országgyűlés Hivatala a Kossuth téren, hogy segítse a korszerű, barátságos közösségi terek létrejöttét, az Országház látogatóinak és a környékbelieknek a könnyebb tájékozódást – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája az MTI-vel. Az új internet-hozzáférés segítségével elérhető az Országgyűlés Hivatala által fejlesztett mobilalkalmazás is, amelynek segítségével az érdeklődők tájékozódhatnak […]
Parlament