Díjazták a Digitális világ tanárait

tanarKihirdették a Digitális világ tanára pályázat nyerteseit. Óvoda kategóriában Kávai Andrea, a Kincskereső Napközi Otthonos Óvoda pedagógusa, általános iskola kategóriában Tusorné Fekete Éva, a Gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa ért el első helyezést. A kreatív különdíj kategória nyertese Percs Kriszta lett, a budapesti Széchenyi István Általános Iskolából.

Az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE) különdíját Gáspár Nóra, a Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye Kollégiuma és Gyermekotthona munkatársa érdemelte ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új magyar találmány próbálja meghódítani a világot

sze máj 7 , 2014
Újabb magyar ügyességi játék próbálja meghódítani a világot. Egy fiatal kutatócsapat megalkotta a FLUX névre keresztelt játékot, amelynek működése a fizika és a tudomány szabályain alapul: bemutatja, hogyan működik a magneto-dinamika, vagyis a mozgó elektromágnes. A játékot május 15-én, a TedxDanubián mutatják be Budapesten. A mágneses játék egy kísérleti eszköz […]