A Vodafone a világ legmenőbb m2m szolgáltatója

Király-Istvan-VodafoneNégy éve folyamatosan a Vodafone a világ vezető m2m szolgáltatója, derül ki az Analysys Mason piackutató vállalat legfrissebb felméréséből. A felmérés szerint valamennyi értékelési szempont alapján a Vodafone áll a szolgáltatók ranglistájának élén, így a Vodafone a piacvezető a technológiai fejlettség, a piaci nagyságrend, illetve az ügyfélszolgálat minősége alapján is. „A Vodafone, több versenytársával ellentétben az egész világon kínál m2m megoldásokat és piacvezetőként 2015. március végén több mint 21,5 millió gép-gép közötti kapcsolatot szolgált ki világszerte” – mondta el Király István, a Vodafone Vállalati Üzletág Vezérigazgató-helyettese.

A piackutató vállalat elemzése szerint kiemelkedő, hogy a Vodafone milyen nagy hangsúlyt fektet a partneri kapcsolatok kiépítésére. A Vodafone az általa üzemeltetett 26 hálózaton kívül világszerte 250 partnerrel, ezen belül 55 hálózatüzemeltető partnerrel dolgozik együtt az m2m szolgáltatások biztosításán. A jelentés szerint az m2m üzletágban a siker egyik záloga a megfelelő technológiai háttér biztosítása az együttműködő partnerek számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tettenérték a laptoptolvajt

hét júl 6 , 2015
A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Zs. J. Ferenc 19 éves romhányi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. június huszadikán este fél tíz körül az egyik romhányi családi ház kerítésén átmászott, majd az épület hátsó ablakát egy […]
laptop tolvaj

És még ez is...