Itt az AIDA64 4.60-as változata

aramkorElkészült az AIDA64 rendszerinformációs szoftvercsalád legújabb, 4.60-as verziója, amely részletes adatokat szolgáltat a számítógépek és számítógépes hálózatok hardver– és szoftverkörnyezetéről. A portfólió mind a négy kiadása frissült, így az otthoni pc-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Exreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is. Az új kiadásban jelentősen, 14 új típussal bővült a támogatott külső LCD és VFD kijelzők repertoárja: ezek olyan monokróm vagy színes megjelenítők, amelyeken az AIDA64 közvetlenül képes megjeleníteni az általa kiolvasott hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékeket, illetve egyéb rendszeradatokat. Az AIDA64 júliusi frissítése ezen felül felismeri a legújabb, esetenként még piacra sem került processzorokat és grafikus technológiákat, valamint háttértárolókat.

„A legújabb verzió elkészítésekor elsősorban arra koncentráltunk, hogy a felhasználók minél több típusú és fajtájú külső kijelzőn követhessék a szenzormutatókat. Emellett nagy hangsúlyt fektettünk az üzleti ügyfelek kéréseinek teljesítésére is: ezért bővítettük a szolgáltatáskínálatot olyan kisebb, de fontos funkciókkal, mint az XML-riportokba ágyazott XSL-stíluslapok, valamint az SSL-titkosított SMTP támogatása. Ez utóbbinak köszönhetően a szoftver a leltár riportjait és a riasztásokat biztonságos csatornán továbbíthatja a rendszergazdának” – mondta el Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Minden a hűségidőről III.

csü júl 31 , 2014
Álmaink telefonjának megvétele vagy egy igen kedvezőnek tűnő csomagajánlat kiválasztása előtt minden esetben célszerű tájékozódni az előfizetői szerződés részleteiről. Lehetőség szerint a meghirdetett akciós feltételeket mentsük el, a képernyőn megjelenő információkat rögzítsük a későbbi bizonyíthatóság érdekében. Érdemes tanulmányozni a szolgáltatók tájékoztatóit, valamint az általános szerződési feltételeket annak érdekében, hogy a […]