Vékási a magyarországi EY élén

Vékási Tamás, az EY magyarországi vezérigazgatója

Adótanácsadóként kezdte, a csúcsra ért: Vékási Tamást nevezték ki az EY Magyarország vezérigazgatójává – közölte a társaság.

Vékási Tamást nevezték ki az EY Magyarország vezérigazgatójává. A tájékoztatás szerint a nemzetközi tanácsadó cégnél már 25 éve dolgozó új vezető célja, hogy tovább erősítse az EY különböző szolgáltatási területei közötti együttműködést, amiben kulcsszerepet szán a vállalat szektorális fókuszának és technológiai portfóliójának.

Vékási 1997-ben az EY cégnél kezdte a karrierjét adótanácsadóként. Dolgozott a cég amszterdami irodájában, irányította az indirekt adó osztályt Szlovéniában és két éven át vezette a vállalat globális áfa/forgalmi adó csoportját az Egyesült Államokban. Magyarországon több mint tíz éven keresztül irányította partnerként az EY indirekt adó területét. Tavaly január óta az adó és jogi tanácsadással foglalkozó üzletág első embere. Kiemelt szakterülete a közvetett adók és a kapcsolódó technológiai megoldások.

Magyarországi EY társaságok

  • Ernst & Young Tanácsadó Kft.
  • Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft.
  • Vámosi-Nagy Ernst and Young Ügyvédi Iroda

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Több mint két év csökkenés után nőttek az okostelefon-eladások

szo nov 25 , 2023
Az okostelefonok globális eladása öt százalékkal nőtt októberben az előző év azonos időszakához képest, elsősorban a Közel-Keleten és Afrikában tapasztalható élénkülő keresletnek és a Huawei erős kínai értékesítésének a hatására. A Counterpoint Research piackutató cég elemzése szerint ezt megelőzően az eladások 27 hónapon át csökkentek. Az idei harmadik negyedévben a […]
okostelefon

És még ez is...