Végre minden hotelszobában ott lehet a Netflix

LG hotel-tévéAz LG Electronics (LG) és a Netflix megállapodásának köszönhetően bővül a webOS 5.0 operációs rendszere és a dél-koreai gyártó Pro:Centric Direct menedzsmentplatformjára épülő szállodai televíziók kínálata. A megegyezés és az új megoldás révén így bármely szálláshely kényelmesen, szobájukban biztosíthat hozzáférést vendégeinek a Netflixhez. A Netflix 2017 óta megtalálható az LG szállodai kijelzőin, bár elérhetősége mindeddig csak néhány nagyobb rendszerintegrátorra korlátozódott. Az együttműködés szorosabbra fűzése által viszont most a világon még több szálloda biztosíthatja a népszerű streaming szolgáltatást vendégeinek. Az LG ráadásul egy olyan korszerű telepítési folyamatot fejlesztett ki, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a szálláshely és a rendszerintegrátor teendőit.

A webOS 5.0 operációs rendszer és a Pro:Centric Direct menedzsmentplatform révén az LG kijelzői megkönnyítik a szállodaüzemeltetők dolgát, hiszen a Netflix frissítések azonnal, kompatibilitási problémák nélkül automatikusan települnek a tévékre. Az egyszerű kezelés kényelme a vendégeket is érinti, akiknek elég egy alkalommal bejelentkezniük privát Netflix-fiókjukba, a szálláshelyről való kijelentkezéskor a rendszer ugyancsak automatikusan törli a megadott adataikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Diákolimpia: fiatal reménységeink nem jutottak az első harmincba

hét júl 5 , 2021
Az idén Szingapúr helyett online zajló Nemzetközi Informatikai Diákolimpián (IOI) a világ 88 országának 351 diákja mérte össze a tudását. A négyfős magyar csapat tagjai egy ezüst- és két bronzérmet szereztek. A Nemzetközi Informatikai Diákolimpia szervezői a 351 versenyző közül a legmagasabb pontszámot elérő 30 versenyzőt díjazták arany-, 58 versenyzőt […]
diákolimpiai csapat