Vámos váratlanul bejelentette távozását

Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkáraVámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára 33 év után átadja a stafétát.

A szövetség közleménye szerint az átmeneti időszakban a szervezet zökkenőmentesen folytatja munkáját, Vámos az átadás-átvétel folyamatánál végig jelen lesz. „Az OKSZ teljes tagsága őszinte köszönetét fejezi ki Vámos Györgynek azért a munkáért, amit a magyar kereskedelem fejlődéséért tett. Példamutató tevékenysége hozzájárult a kereskedelem reputációjának erősödéséhez és összekovácsolta a szektort” — olvasható a szövetség közleményében. Az új főtitkár személyéről később adnak tájékoztatást.

A szövetség honlapján elérhető tájékoztatás szerint az OKSZ a kereskedelemben a legnagyobb piaci súlyú szervezet, amelynek magyarországi és nemzetközi vállalkozások egyaránt a tagjai. Az Országos Kereskedelmi Szövetség önálló, független szakmai, érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezet, alapvető célja tagjai közös szakmai érdekeinek képviselete a különböző gazdaságpolitikai, szakmai fórumokon. A szövetség 1990-ben országos társadalmi szervezetként alakult meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lina Khan nem száll le az Amazonról

hét szept 25 , 2023
ShareTweetPinShareAz amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) várhatóan a héten pert indít az Amazon ellen versenyjogi jogsértések miatt. A bejelentett antitröszt kereset több kulcsfontosságú kérdést fog érinteni, mint például az Amazon árazási politikája, a Prime előfizetési szolgáltatása és az a vád, hogy a cég jogellenesen köti össze a kereskedők hozzáférését a […]
Amazon

És még ez is...