Autizmussal élőket segítő civil alapítványt támogat a Magyar Telekom

1

autistic-artKommunikációs nehézségekkel küzdő autizmussal élőknek szeretne segíteni a Magyar Telekom, ezért civil stratégiai partnerségi megállapodást kötött az Autistic Art művészeti programot működtető Mosoly Otthon Alapítvánnyal. A távközlési társaság az együttműködés során az autizmus témájának felkarolásával, az autizmussal élő emberek társadalmi elfogadását kívánja előmozdítani, és őket szeretné támogatni, mert számukra a kommunikáció különösen komoly akadályt jelent a mindennapokban. A több éven át tartó partnerség során a vállalat legfontosabb adománygyűjtő akcióinak kedvezményezettje az Autistic Art – Mosoly Otthon Alapítvány lesz: az április 16-17-i Telekom Vivicittán a vállalat munkatársai valamint a Fenntarthatósági Média Klub tagjai az alapítványért futnak majd.

A Telekom az autizmussal élők számára létrehozott lakóotthonokat, ezáltal az autisták mindennapjait technológiai megoldásokkal, infokommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal támogatja, az önkéntesei pedig az otthonok felújításában nyújtanak segítséget. Emellett kommunikációs felületein, a vállalat fesztivál- és sportszponzorációjában, valamint a Magyar Telekom által szervezett eseményeken, például a Fenntarthatósági Napon, továbbá egyéb formákban is megjelenési lehetőséget biztosít. Mindezen túl a közeljövőben hello holnap! applikációt és új flotta díjcsomagot alakít ki a rászorultak részére, átfogó kutatást végez az autizmussal kapcsolatban, és ősszel a Magyar Telekom székház ad majd otthont az alapítvány éves jótékonysági aukciójának.

One thought on “Autizmussal élőket segítő civil alapítványt támogat a Magyar Telekom

  1. Ezerszer értelmesebb dolog, mint a korábbi muzsikus ajnározása. Csak legyen folyamatos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A lassan induló és hamar lemerülő munkahelyi számítógépek idegesítik a legjobban a dolgozókat

csü márc 31 , 2016
Az Intel a vállalati felhasználásra szánt, hatodik generációs Intel Core vPro processzorok megjelenése kapcsán mérte fel a munkahelyi számítógépek használatára, javítására és cseréjére vonatkozó szokásokat. Az eredmények szerint: munkájuk során a lassan induló számítógép előtt való várakozást jelölte meg a legidegesítőbbnek a megkérdezett felhasználók 70,9 százaléka, míg a második helyre […]
Intel

És még ez is...