A Google Pay-jal és az Apple Pay-jal is lehet vásárolni állampapírt

Magyar ÁllamkincstárA Magyar Államkincstár (MÁK) ügyfelei a WebKincstár és a MobilKincstár online felületein már Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal is vásárolhatnak állampapírt.

A MÁK távirati stílusú tájékoztatása szerint az új fizetési lehetőség a SimplePay fizetési felületén keresztül érhető el a bankkártyás fizetési módok kiválasztásával. A tranzakciók közel 75 százalékát már az internetes felületeken intézik az ügyfelek. A közlemény szerint az azonnali online számlanyitás tavaly decemberi bevezetése óta több mint 58 ezer új értékpapír-számlát nyitottak a WebKincstárban és már minden második számlát online. A WebKincstár és a MobilKincstár felhasználóinak száma meghaladja az 520 ezer főt. Az új fizetési módok bevezetése tovább növeli az ügyfelek kényelmét, és bővíti a lehetőségeit annak, aki állampapírt kíván vásárolni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bevezették a Kermann IT-t a BÉT-re

csü ápr 11 , 2024
ShareTweetPinShareBevezették a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend piacára a Kermann IT Solutions NYrt. részvényeit – közölte a BÉT. Az informatikai társaság számára a piaci láthatóság és az új finanszírozási lehetőségek a tőzsdei megjelenés legfontosabb előnye, mivel így könnyebben valóra válthatja a növekedési terveit. Kovács Zoltán Lajos, a társaság igazgatósági elnöke a […]
Végh Richárd és Kovács Zoltán Lajos

És még ez is...