A Magyar Posta új csomaglogisztikai üzemet nyitott Zalaegerszegen

Magyar Posta csomaglogisztikaTöbb mint hetven új munkahelyet teremtett a Magyar Posta Zrt. az új, automatizált csomaglogisztikai üzemcsarnokában Zalaegerszegen.

A Magyar Posta közleménye szerint a több mint 2700 négyzetméternyi területen egy versenyképes, digitalizált üzemcsarnok épült, amelybe egy automatizált csomagszortírozó gép is került, jelentősen gyorsítva a csomagok feldolgozását. A depóban elhelyezett szállítópálya óránként kétezer darab küldemény feldolgozására képes, a gép a csomagok hitelesített tömeg- és térfogatmérését, azonosítását és irányítását is elvégzi. Az üzemcsarnokra egy 19 kilowatt teljesítményű napelem-rendszert is telepítettek.

Horváth Tamás, a Magyar Posta szervezetirányítási vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy idén nyolc vidéki városban építenek ki automatizált csomagfeldolgozási rendszert, közülük az egyik a zalaegerszegi. Az új üzemcsarnok vonzáskörzetébe mintegy hatvan posta tartozik és több mint 260 településen lát el csomagkézbesítési feladatokat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobilkészülék-csere: csak 120 ezren éltek a lehetőséggel

sze ápr 19 , 2023
Véget ért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülék-csere támogatási programja, melynek keretében a hatóság összesen 4,2 milliárd forint értékben támogatta az elavult, 2G- és 3G-hálózaton működő telefonok cseréjét. Az NMHH NetreFel készülékcsere programja 2022 február és 2023 március között 20-40 ezer forintos támogatást biztosított, ha egy lakossági felhasználó […]
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)

És még ez is...