Forradalom: Megérkeztek a Samsung új zsanéros okostelói

Samsung Galaxy Z Flip5Magyarországon is megvásárolhatók a Samsung türelmetlen tömegek által várva várt készülékei: a hajlítható Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 okostelefonok.

A Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 a vállalat „forradalmi” (Persze! A -szerk- megj.) hajlítható szériáinak ötödik generációs készülékei, a Flex zsanérnak köszönhetően még tovább fejlesztett formatervezéssel és kialakítással. Az új eszközök iránt világszerte óriási a kereslet, az előrendelési számok rekordot döntöttek többek között a latin-amerikai, délkelet-ázsiai és az európai piacokon, ahol a vásárlók 65 százaléka döntött a Galaxy Z Flip5 mellett. (Maximum a Samsung készüléket vásárlók 65 százaléka! A -szerk- megj.) Magyarországon is nőtt a Flip5 és Fold5 eladásainak száma az előző generációhoz képest. A Galaxy Z Flip5 színvilágát a természet ihlette – a készülék menta, grafit, levendula és augusztus végétől krém színekben is elérhető. A készülékhez a felhasználók – többek között – rögzítővel ellátott Átlátszó tokot, valamint FlipSuit tokot választhatnak. A Galaxy Z Fold5 jeges kék és sima, avagy mezei fekete színekben kapható, a telefonhoz új kiegészítőként érkezik a külön megvásárolható, S Pen tok.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

fizz.hu: Piacvezetőnek szánják az OTP webshopját

szo aug 12 , 2023
Az OTP Bank új webshop üzletágat indított fizz.hu néven, amelynek a digitális kereskedelem területén piacvezető szerepet szánnak. Nem lennénk most az Amazon helyében… A fizz.hu piacra lépésének kritikus eleme a kezdeti adatok gyors elemzése, valamint az eredmények hatékony kommunikációja a médiavásárlással és a további fejlesztésekkel foglalkozó csapatok felé. A webshop […]
fizz.hu

És még ez is...