Hálás a Kürt a Digitális Jólét Programnak

Kürt Zrt.A Kürt Zrt. két szoftvere is megfelelt a Digitális Jólét Program validációs elvárásainak, amely jogi, pénzügyi és műszaki szempontokat vizsgált. A validáció egy évig érvényes. Mint a Kürt weboldalán olvasható: Magyarország Digitális Exportfejlesztési stratégiájának fő célja, hogy a meghatározott szempontoknak megfelelő digitális megoldások külpiaci megjelenését támogassa. Hálás is a társaság, mint írják, “ez nagyban segíti a saját fejlesztésű SeCube és SeConical termékeink exportlehetőségeit”.

A SeCube GRC egy egységes keretrendszerben modulárisan összeilleszthető biztonságirányítási, kockázat, compliance, audit és üzletmenet-folytonosság menedzsment szoftver. Célja egy vállalat különböző területeinek hatókörébe tartozó biztonsággal kapcsolatos elemzői, tervezői és fenntartási folyamatok integrált támogatása, ezáltal megteremtve a teljes vállalati biztonság átlátható és riportálható irányítását.

A SeConical logelemző alkalmazás a naplóbejegyzések gyűjtését és feldolgozását végző szoftverrendszer, mely a naplóbejegyzések feldolgozása után hetente, automatikusan egy elemzési riportot készít az elmúlt hét eseményeiről. A riportok személyes átvizsgálása során fény derülhet az informatikai rendszerben történt incidensekre, melyek részletes kivizsgálása és korrigálása gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Továbbá havonta újabb automatikus riport készül az elmúlt hónap eseményeiről, azokat kumulálva és trendelemzésre alkalmas módon, mely jól láthatóan szemlélteti a szervezet informatikai infrastruktúrájában végbemenő folyamatokat. Incidens esetén a szakértők manuális logelemzést is végezhetnek az okok és problémák felderítése céljából.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Deutsche Telekom támogatja a Z generáció önkénteseit...

hét júl 11 , 2022
A Z generációba tartozó önkéntesek a #WhatWeValue platformon megmutathatják már létező nonprofit projektjeiket, kezdeményezéseiket, kapcsolatba léphetnek egymással, bekapcsolódásra ösztönözhetnek másokat, és még személyre szabott támogatást is kaphatnak a Deutsche Telekomtól. A Deutsche Telekom idén a Z generáció önkéntes tevékenységének támogatását tűzte ki célul. (Félreértések elkerülése végett: a Z generáció önkéntesei […]
Z generáció