fizz.hu: Piacvezetőnek szánják az OTP webshopját

fizz.huAz OTP Bank új webshop üzletágat indított fizz.hu néven, amelynek a digitális kereskedelem területén piacvezető szerepet szánnak. Nem lennénk most az Amazon helyében…

A fizz.hu piacra lépésének kritikus eleme a kezdeti adatok gyors elemzése, valamint az eredmények hatékony kommunikációja a médiavásárlással és a további fejlesztésekkel foglalkozó csapatok felé. A webshop elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára kiváló felhasználói élményt nyújtson, és ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci trendeket és az ügyfélpreferenciákat. Az adatelemzésen alapuló stratégiai döntések lehetővé teszik a fizz.hu számára, hogy gyorsan reagáljon az ügyfelek igényeire és a piaci változásokra.

A fizz.hu ambiciózus célja, hogy piacvezetővé váljon a webshop szektorban, és ehhez kiemelt fontosságot tulajdonít az adatalapú digitális partner kiválasztásának. A fizz.hu csapata a mérési ökoszisztéma felállítására a JabJab Online Marketinget választotta. A társaság a Google Analytics 360 prémium termék hivatalos viszonteladója, amely fontos alapját képezi a tervezett adatalapú rendszernek. Az együttműködés lehetővé teszi a fizz.hu számára, hogy szakemberei jobban megértsék az ügyfelek viselkedését és igényeit, és ezekre alapozva képesek lesznek fejlesztéseket végrehajtani a felhasználói élmény javítása érdekében.

A fizz.hu csapatnak a legnagyobb szereplőkkel kell rövid idő alatt felvennie a versenyt. Az alkalmazott módszertan hasonló a világ legnagyobb e-commerce szereplőinél használt megoldásokhoz, gyors iterációkat tesz lehetővé annak érdekében, hogy az ügyfelek számára innovatív és személyre szabott vásárlási élményt teremtsen a portál.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Voucherekkel "ösztökélne" a Honor

szo aug 12 , 2023
ShareTweetPinShareA Honor bejelentette új, a fejlesztőket jutalmazó Developer Incentive Programját. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a világ leginnovatívabb fejlesztőit és tervezőit. A program több mint 120 millió eurónyi értékben kínál promóciós vouchereket, ezzel „ösztökélve” (helyesebben: ösztönözne) és jutalmazva meg a kreatív és innovatív munkát az app- és játékfejlesztés, valamint a […]
euro

És még ez is...