Httpool: Novák a magyar leány élén

Novák Péter HttpoolNovák Pétert nevezték ki a Httpool Hungary Kft. élére.

Novák a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezik a társasághoz. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember feladata, hogy támogassa a Facebook, a Twitter, a Snapchat, a Spotify, a Reddit, a Digital Turbine, illetve a TikTok értékesítési csapatai, valamint a honi média- és reklámpiac közötti partnerségek további fejlődését.

„Nagy örömmel vállaltam el a Httpool by Aleph magyarországi vezetését” – nyilatkozta Novák. „Az összes releváns közösségi médiaplatformmal való kiterjedt partnerségünknek köszönhetően az országban működő vállalatok, hirdetők és ügynökségek számára itthon eddig soha nem látott szintű szolgáltatást és tanácsadást tudunk nyújtani. Emellett tevékenységünk célja az is, hogy a piacra eljuttassuk az általunk képviselt platformok tudását. Ingyenes képzések és workshopok révén szeretnénk lehetővé tenni, hogy a piac minden szereplője kiaknázhassa partnerplatformjaink előnyeit, lehetőségeit, ezzel is segítve üzleti növekedésüket itthon és külföldön.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Qualysoft Csoport: Hasznics a csúcson

pén febr 3 , 2023
ShareTweetPinShareHasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az it-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. Hasznics új szerepkörében a Qualysoft folyamatos terjeszkedésének, növekedésének és diverzifikációjának irányításáért felel majd a szoftverfejlesztési, digitalizációs és it-tanácsadói piacokon. A szakember új felelősségi körébe tartozik a vállalat globális folyamatainak teljes körű ellenőrzése és […]
Hasznics Milán

És még ez is...