Voucherekkel „ösztökélne” a Honor

euroA Honor bejelentette új, a fejlesztőket jutalmazó Developer Incentive Programját. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a világ leginnovatívabb fejlesztőit és tervezőit.

A program több mint 120 millió eurónyi értékben kínál promóciós vouchereket, ezzel „ösztökélve” (helyesebben: ösztönözne) és jutalmazva meg a kreatív és innovatív munkát az app- és játékfejlesztés, valamint a mobiltelefonos kezelőfelületi tématervezés területén. A program egyedi lehetőség az alkalmazás- vagy játékfejlesztők számára: három kategóriában díjazzák a legjobbakat, közel 63, 37 és 18 ezer eurós jutalmakkal, amit az appjaik promotálására költhetnek az App Store-ban és a Game Centerben. Az összegek az App Store és a Game Center kezdőlapjának bannerjénél, valamint utóbbi kiemelt kategóriájánál is felhasználhatóak. A mobiltelefonos tématervezőknek szintén három kategóriában közel 18, 12 és 6 ezer euró értékű vouchereket ajánl fel a Honor. Ezek témapromócióra használhatók a Theme Centerben, beleértve a felső és a középső bannereket, valamint a kiemelt témákat. Az érdeklődők úgy jelentkezhetnek a programra, hogy fejlesztői azonosítójukat és alkalmazás-, illetve tartalomazonosítójukat elküldik a [email protected] címre. A kiválasztott jelöltekkel a vállalat felveszik majd a kapcsolatot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Luna-25: az oroszok a Holdra készülnek

vas aug 13 , 2023
ShareTweetPinShareEgy Szojuz-2.1b hordozórakéta fedélzetén felbocsátották a Hold felé a Luna-25 automatikus állomást a Vosztocsnij űrrepülőtérről. Az orosz holdkutatási program előző küldetését, a Luna-24-et még 1976-ban a Szovjetunióból bocsátottak fel, 170 grammnyi talajmintát hozott vissza a Földre. A Roszkoszmosz orosz állami űrügynökség tervei szerint a Luna-25-é lesz az első leszállás a […]
Holdutazás

És még ez is...