Vallott B. Lajos, a számítógéptolvaj

szamitogepBíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki egy miskolci családi házból lopott el számítástechnikai eszközöket. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Kiserenyő-Meddő úton 2014. február 20-án 18 óra után a gyanúsított betört egy családi házba. A tolvaj LCD- monitort és számítógépet tulajdonított el, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2014. május 14-én gyanúsítottként hallgatták ki a miskolci 43 éves B. Lajost, aki beismerő vallomást tett. Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek — írja a police.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Facebook életformává válik

csü jún 12 , 2014
A socialdaily.com szerint Magyarországon is egyre népszerűbb a Facebook, amelynek 4,8 millió hazai felhasználója közül több mint négymillióan mobileszközről látogatják az oldalt. A Facebook 1,31 milliárd felhasználójának közel fele, 48 százaléka naponta lép be, és alkalmanként átlagosan 18 percet tölt el ott. A statisticbrain.com adatai szerint a Facebook azonban nem […]
Facebook