Jön az új Dell Precision torony

Dell Precision 7865A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 munkaállomás-család új tagját.

A Precision 7865 Towert a nagyobb terhelést igénylő munkafolyamatokat használó mérnököknek, építészeknek és tartalomkészítőknek tervezték, többalkalmazásos folyamatokhoz optimalizálták. A modell megvásárolható akár 64 processzormaggal, 56 TB tárhellyel, akár 1 TB-nyi DDR4 ECC memóriával, RMT Pro technológiával és a professzionális videókártyák teljes készletével (akár 32 GB-os AMD Radeon PRO W6800 vagy 48 GB-os NVIDIA RTX A6000 videokártyával). A Dell Optimizer for Precision szoftver a mesterséges intelligencia segítségével megismeri a felhasználó munkastílusát, reagál az igényeire, automatikusan javítva az alkalmazásteljesítményt, a speciális igények szerinti monitorozást és a használati adatok elemzését.

Az újonnan tervezett gépház, amely 14 százalékkal kisebb, mint a Precision 7820 Tower munkaállomásé, hatszögletű szellőzővel rendelkezik, amely külön levegőáramlást biztosít a kritikus alkatrészek számára is. Ez a melegedést és a kibocsátott zajt is csökkenti, ezért a gyártó szerint a rendszer zavartalanul és halkan fog működni. A termékhez elől és oldalt is könnyebben hozzá lehet férni, így most még egyszerűbbé vált a szervizelés és a bővítés. Az alkatrészek szerszámok nélkül is könnyedén hozzáférhetők, színkód alapján beazonosíthatók, így a memória, a tárhely és a videokártya bővítése egyszerű, ha nagyobb teljesítményre van a felhasználónak szüksége. A Precision 7865 Tower gépháza zárható, nyitásérzékelő rendszerrel gondoskodik a termék biztonságáról. A TPM 2.0 (trusted platform module) és az öntitkosító (SED) meghajtók együtt átfogó biztonsági megoldást képeznek, ami segít a felhasználóknak megvédeni a bizalmas adatokat és a szellemi tulajdont. Az USB Type-C- és A-portok praktikus módon a modell elején is megtalálhatók, a fogantyúk pedig biztosítják az eszköz biztonságos mozgathatóságát.

A Precision 7865 Tower 1 és 10 Gb-os natív hálózati sebességet kínál, amellyel támogatja a távmunkát, és lehetővé teszi, hogy több felhasználó különböző helyszínen, virtuálisan dolgozzon egy munkaállomáson. Az AMD PRO Manageability segítségével a Precision 7865 Tower biztonságos távoli menedzsmentet tesz lehetővé, így a rendszergazdák a tartózkodási helyüktől függetlenül bármikor támogatást tudnak nyújtani az alkalmazottaknak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A második negyedévben is csökkentek a pc-eladások

csü júl 14 , 2022
Csökkentek a pc-eladások a világon az idei második negyedévben is, akárcsak az elsőben. Az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára felkerült adatok szerint a személyi számítógépek értékesítése világszerte 15,3 százalékkal, 71,3 millióra esett a június végével zárult három hónapban éves összevetésben. A visszaesés az elemzők […]
IBM PC

És még ez is...