Új Transformers Toshiba notebook érkezik

Toshiba-Satellite-Radius-15A Toshiba bemutatta új, Satellite Radius 15 típusú 15,6 hüvelykes (39,6 cm) átalakítható laptopját. A Windows 10 kulcsfunkcióinak megfelelően tervezett eszköz zsanérja 360 fokban elforgatható, így az öt különböző módban képes üzemelni. A szaténarany színű, szálcsiszolt alumínium felületű készülékház mindössze 20,1 mm vastag. A több mint hét órás akkuidő lehetővé teszi, hogy egész nap dolgozhassunk a laptoppal, míg a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet kedvezőtlen fényviszonyok (például egy hosszabb repülőút) esetén nyújt hathatós segítséget munkánk elvégzéséhez.

A Satellite Radius 15 laptopot 5. generációs Intel Core i5 processzorokkal és Intel HD 5500 grafikus egységgel szerelték fel. A laptop a Windows 8.1 előtelepített változatával érkezik. A készülék háttértára lehet 256 GB SSD, egyterabájtos SSHD, vagy két terás HDD. A modellek 2015 harmadik negyedévében kerülnek a boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kóka cége Indonéziában terjeszkedik

hét jún 29 , 2015
A Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd, azaz a Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között számlafizetésre, telefonegyenleg-feltöltésre, […]