Kóka cége Indonéziában terjeszkedik

KokaJanosA Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd, azaz a Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között számlafizetésre, telefonegyenleg-feltöltésre, pénzküldésre, QR-kódos fizetésre és internetes vásárlásra lehet majd használni. Az Evercoss évente körülbelül hárommillió mobiltelefonjára fogja gyárilag telepíteni az ECPAY alkalmazást.

„A világ negyedik legnépesebb országában tesszük biztonságossá és egyszerűvé a mobiltranzakciókat” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette, másodpercek alatt feltölthető a telefonegyenleg, pénz küldhető az ismerősöknek, befizethető a villanyszámla, fizetni lehet a boltban, vásárolni interneten, vagy akár az utcán, séta közben. Míg az Egyesült Államokban az Apple Pay és a SamsungPay az internetes és NFC-s fizetésre koncentrál, mi az Evercoss-szal együttműködve az indonéz felhasználók alapvető tranzakciós igényeinek kiszolgálására hozunk létre egy nagyszerű rendszert — jelentette ki Kóka.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A beteg gyermekek a nyertesei az Invitel-Csodalámpa összefogásnak

hét jún 29 , 2015
Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány egy hónapon át tartó, közösségi programjának keretében négymillió forint adományt gyűjtöttek össze. (Illetve ennek a felét, de az Invitel minden adományt megduplázott. A -szerk- megj.) Az alapítvány munkatársai és önkéntesei a támogatókkal közösen már számos különféle kérésnek tettek eleget. A kicsik általában […]

Friss, ropogós