Látó számítógépet dobott piacra a Lenovo

ibm-pcA Lenovo első, Intel RealSense 3D kamerával felszerelt all-in-one (AIO) gépe, a Windows 8.1 Update-et futtató B50 3D Camera egy teljesen új szintjét kínálja az interaktivitásnak és termelékenységnek, lehetővé téve, hogy a pc ugyanúgy „lásson”, mint használója. A 3D kamera teljes 1080p felbontású, színes képet hoz létre, és mélységérzékelő modulja révén képes szimulálni az emberi szem mélységérzékelő és képalkotó képességeit. A 3D kamera teljesen új dimenzióba helyezi a kommunikációt, a tartalomrögzítést és -megosztást, valamint a játékot azáltal, hogy a videochatelést virtuális terekkel egészíti ki, tárolja a mélységi információkat 3D szerkesztéshez és nyomtatáshoz, továbbá lehetővé teszi a kéz- és ujjmozdulatokkal, sőt akár arckifejezésekkel történő vezérlést.

Előre telepítve tartalmaz négy Intel RealSense élményt (Out of Box Experience, Personify, Wave Warrior, BBB Goal), melyeket videochateléskor, játékoknál és objektumok háromdimenziós manipulálásához használhatunk. A 23,8 hüvelykes, keret nélküli, 1920×1080 képpontos, FHD felbontású érintőképernyővel és újgenerációs NVIDIA GeForce grafikus rendszerrel ellátott B50 3D Camera gyönyörű képeket jelenít meg, és a JBL hangszórókon Dolby rendszerű hangélményt szolgáltat. Ugyancsak felszerelték DVD-íróval a multimédia tartalmak megtekintéséhez és átviteléhez. A Windows 8.1-et futtató B50 3D Camera teljesítménye szintén kiváló, köszönhetően a 4. generációs Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztéknak, továbbá ellátták wifi kapcsolattal, valamint HDMI in és out csatlakozókkal. Az AIO ébenfekete vagy platina színben vásárolható meg, billentyűzettel és egérrel — áll a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Minden eddiginél mobilabb telefotó-objektív a Nikontól

pén jan 9 , 2015
A Nikon bemutatta új objektívjét, az AF-S NIKKOR 300 mm f/4E PF ED VR modellt. Az első, Fresnel-objektívelemmel felszerelt, F-bajonettes NIKKOR egy kompakt kialakítású, minőségi fix objektív, amely kiválóan alkalmas telefotók készítésére és nagyszerű képminőséget garantál — a gyártó szerint. A nagy tudású, mégis könnyű és mobil telefotó-objektívre vadászó fényképészek […]
Nikon

Friss, ropogós