Új Samsung Smart TV-k a CES-en

2

 

A Samsung bemutatta 2013-as TV-s termékpalettáját, amelyet – legalábbis a cég marketingsei szerint – átütő képminőség, elegáns külső és egyedülállóan „okos” tulajdonságok jellemeznek. Mivel a fogyasztók érdeklődése egyre nő a 60 hüvelykes és nagyobb képernyőjű készülékek iránt, ezért egyéb újdonságok mellett a Samsung a világ legnagyobb, 110 hüvelykes UHD felbontású TV-jét is piacra dobja. Az idei termékek három fő jellemzővel rendelkeznek. Az első a Samsung Smart Hub: kezdetben három ablak segíti a fogyasztókat a különböző opciók kezelésében. Az egyes fájlok kicsi bélyegképek formájában jelennek meg, így még egyszerűbb kiválasztani a megfelelő tartalmat. A második, hogy a különböző tartalmak és készülékek összehangolása osztott képes üzemmód segítségével: a Samsung Smart View és az AllShare zökkenőmentesen képesek mozgatni a fájlokat a TV és a különböző kompatibilis eszközök között, így a televízión futó műsorok Samsung Galaxy táblagépeken vagy okostelefonokon is láthatóvá válnak. A harmdik pedig a Smart Evolution: a felhasználók anélkül élvezhetik a legújabb Smart TV-s funkciókat, hogy új televíziót vennének — áll a társaság közleményében.

2 thoughts on “Új Samsung Smart TV-k a CES-en

  1. Hm…az tetszetős újítás hogy az allshare dinamikusan működik…Hogy nem csak a mobilról tudnék átvinni a TV-re, hanem fordítva is. És ez a Smart Evolution is jó kezdeményezésnek tűnik..Majd meglesem ezeket, ha itthon is kaphatók lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A tabletek korszakába lépett az emberiség

sze jan 9 , 2013
  Miközben napjaink átalakuló digitális környezetében hazánkban is évről évre csökken a PC-k eladása, a főleg tartalomfogyasztásra szolgáló tabletek térhódításának köszönhetően a médiafogyasztás minden eddiginél változatosabb. 2012-ben Magyarországon több mint 65 ezer táblagép talált gazdára a teljes hazai állomány pedig átlépte a 150 ezer darabot. Használatuk azonban a vártnál sokkal […]