Rekeszes switch a Zyxel-től

Bemutatta új switch modelljeit a tajvani Zyxel. Az XGS4600 névre keresztelt sorozat a rekeszes elrendezéssel biztosítja a folyamatos csatlakozást és sávszélességet.

Az új premium switch eszközök a beépített aktív készenlét funkciónak köszönhetően alkalmi erőforrásként is képesek üzemelni a hálózat fő erőforrásának meghibásodása esetén. Az új XGS4600 switch sorozat a korábbi XGS4500 modellek továbbfejlesztett változataként a márka 28 portos Gigabit Layer 3 prémium vonalát képviseli. A sorozatból eddig bemutatott XGS4600-32 és XGS4600-32F eszközök is 4 SFP+ Uplink funkcióval rendelkeznek, amivel a legmodernebb hálózatokhoz is kiválóan hozzáilleszthetőek.

A Layer-3 XGS4600 sorozat a probléma megoldásaként Gigabit kapcsolattal és négy beépített 10-Gigabit SFP nyilással biztosítja a gyors, nagy sebességű kapcsolatokat. A sorozat modelljei emellett dinamikus útválasztással vannak felszerelve a hálózaton belüli keresztkommunikáció zökkenőmentes menedzselésére és a hálózati lefedettség kiterjesztésére. A sorozat modelljeinek alkalmazásával tehát az üzleti tevékenységekhez nyújtott háttértámogatás jelentősen megbízhatóbbá válik. A Zyxel a XGS4600 sorozat bevezetésével a hibamentes hálózat megteremtését tűzte ki célul. A telepítés megkönnyítése érdekében a gyártó lehetővé tette a gigabites, négyegységes rekeszes elrendezést. Az XGS4600 sorozatot aktív készenlétre tervezték, így amennyiben az adott hálózat legfőbb erőforrása meghibásodik, képes fenntartani a működő rendszert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem az a kérdés, hogy mennyit vesztesz, hanem hogy mikor találnak meg a kiberbűnözők

sze jan 25 , 2017
Évente több ezer internet felhasználót fosztanak ki teljesen a kiberbűnözők. A Kasperksy Lab által készített kutatás eredménye azt mutatja, hogy az áldozatok alig több mint a fele csak részlegesen, vagy semennyire nem kapták vissza az ellopott pénzt. Minden évben milliárdos veszteséget okoz a kiberbűnözés, amely a fogyasztókat érinti, legyen szó […]
hacker

Friss, ropogós