Ívelt UHD televízióval kápráztatja a népeket a Samsung

2

tvA Samsung 2014-es televiziói már Magyarországon is elérhetők. A kínálat csúcsa a 65 hüvelykes (163 cm) képátlójú ívelt UHD TV. „A fogyasztók nagy többsége ma még nem tudja, hogy mi az az UHD. Mi magyarázat helyett jobban szeretjük megmutatni nekik, hiszen az UHD jelentette képminőség élménye mindenkit azonnal lenyűgöz – mondta Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. Hozzátette, az ívelt dizájn és az UHD képminőség kombinációja ráadásul abszolút térhatású élményt nyújt. A HU8500-as sorozat 4K felbontású képpel, a normál tévénézési körülmények között kétszeres kontrasztaránnyal rendelkezik, mint síkképernyős testvére. A Samsung hajlított képernyőinek második generációja falra is felszerelhető az erre a célra tervezett, VESA szabványnak megfelelő konzollal. A HU8500-as sorozat 65 és 55 hüvelykes képernyőmérettel kapható.

2 thoughts on “Ívelt UHD televízióval kápráztatja a népeket a Samsung

  1. Fantasztikus ötlet az ívelt tv! S látom, hogy már Magyarországon is kapható a Media Marktban. A samsung mindig kitalál valami újat, hihetetlent. Fontolgatom már hogy meglepjem vele a családot.

  2. Szep napot kivanok, nagyon kivancsi lennek az UHD Samsung Tevere DVBT /Foldszin.antena/ 571 sugarzasnal/ a kep minosegere ez kamu, az uzletben megy a szmitogeprol a TV es a szegeny paraszt majd el olvad. Hol lathato a TV kep 571 sugarzasban? Tisztelettel, Hruska.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Invitel nyerte az országos belföldi tudakozó szolgáltatást

sze ápr 16 , 2014
A 2013 novemberében egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatáselemek nyújtására kiírt pályázat lezárásaként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az egész ország területére terjedően az Invitelt bízta meg az országos belföldi tudakozó szolgáltatás nyújtásával. A hatóság döntésében a szolgáltató által biztosított magasabb fokú minőségi paraméterek, valamint a vállalt és kedvezőbbnek ítélt […]
telefon