Tévézéssel kapcsolódunk ki

teve-nezesTöbbórás szabadidejükben a magyarok inkább tévéznek vagy zenét hallgatnak, mozgással és kulturális tevékenységgel az emberek kevesebb mint harminc százaléka töltődik fel, ha pedig csak tíz perc szabadidejük van, akkor a magyarok 67 százaléka kávézással kapcsolódik ki. A Tárki kutatása szerint a tízperces szabadidőben népszerű kikapcsolódási mód még a beszélgetés és a sétálás is, a cigarettáért pedig a megkérdezettek 31 százaléka nyúl.

Hosszabb szabadidejét a magyar lakosság 85 százaléka tévénézéssel, zenehallgatással, 75 százaléka baráti, vagy családi beszélgetésekkel tölti, ezt a könyv- vagy újságolvasás és az internetezés követi. A megkérdezettek 52 százaléka kertészkedéssel vagy barkácsolással, 39 százalékuk kávézással, teázással, harminc százalékuk mozgással, 24 százalékuk pedig kulturális programmal kapcsolódik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Célkeresztben a golfozók

sze jan 21 , 2015
A Nikon bemutatta a COOLSHOT 40 és a COOLSHOT 40i lézeres távmérőket. Az immár 590 méteres távolságig mérő COOLSHOT 40 és COOLSHOT 40i modellek könnyebbek, mint valaha. A COOLSHOT 40 a golfversenyek során is használható, amennyiben a helyi szabályok engedélyezik lézeres távmérő használatát. A COOLSHOT 40i modell a Nikon szögkompenzációs […]

Friss, ropogós