Célkeresztben a golfozók

golfA Nikon bemutatta a COOLSHOT 40 és a COOLSHOT 40i lézeres távmérőket. Az immár 590 méteres távolságig mérő COOLSHOT 40 és COOLSHOT 40i modellek könnyebbek, mint valaha. A COOLSHOT 40 a golfversenyek során is használható, amennyiben a helyi szabályok engedélyezik lézeres távmérő használatát. A COOLSHOT 40i modell a Nikon szögkompenzációs technológiáját alkalmazza, amelynek köszönhetően a lejtő szögéhez igazított távolságot jeleníti meg (vízszintes távolság ± magasság), így ideálisan használható szintkülönbséges golfpályákon.

A COOLSHOT 40 és 40i modellek egyaránt minőségi, többrétegű bevonattal ellátott hatszoros nagyítású keresővel rendelkeznek, így biztosítva a világos, tiszta képeket. Az első célpont prioritása mód hasznos funkció a golfpályán lévő zászlórúd távolságának megméréséhez, ha fák vannak a háttérben. A Nikon HYPER READ technológiájának köszönhetően a mért távolság a célpont távolságától függetlenül azonnal (kb. 0,5 mp-n belül) megjelenik, így nyugodtan összpontosíthat a játékra. A funkciókkal gazdagon ellátott Nikon COOLSHOT 40 és 40i modellek kompakt kialakításúak, könnyűek, esőállók és egyszerűen kezelhetők.

Fő jellemzők
• Optika: 6×21
• Mérési tartomány*: 590 m
• Pontosság*: ±0,75 m
• Célprioritás-kapcsoló rendszer (Első célpont prioritása mód és Távoli célpont prioritása mód)
• COOLSHOT 40 szögkompenzáció funkció: Nem (bajnokságok során engedélyezett, a helyi versenyszabályok függvényében)
• COOLSHOT 40i szögkompenzáció funkció: Igen (a lejtő szögéhez igazított távolság)
• Könnyű és karcsú váz
* A Nikon feltételei szerint végzett mérések alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Filmpályázat a biztonságosabb internet napra

sze jan 21 , 2015
A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma versenyt hirdetett hazai középiskolások és felsőoktatásban tanulók számára rövidfilm, animáció vagy riport készítésére. A nevezési határidő január 25., az alkotásokat január 31-ig várják. A szervezők három perces kisfilmeket várnak az internet hasznáról és veszélyeiről animáció, rövidfilm vagy riportfilm műfajban, három témában. A kreatív […]

Friss, ropogós