Térítésmentes it-tanfolyamot indított az SAP

Ismét megtartják azt a tanfolyamot, amely az üzleti informatika legizgalmasabb területeibe vezeti be a résztvevőket.

A magyar nyelvű kurzust épp tizenharmadszor szervezi meg az SAP: a többlépcsős kurzus teljesen ingyenes, az ELTE hallgatói számára. A programot az SAP Hungary Kft. szervezi a MAVE Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, és az ELTE Informatikai Kar Hallgató Önkormányzata támogatása mellett. A budapesti tanfolyamot elvégzők nemcsak megismerkednek a vállalatok működését biztosító informatikai rendszerekkel, hanem gyakorlati betekintést nyernek olyan innovatív területekre is, mint a felhőtechnológia, vagy a digitális átalakulás világa. Ezek alapvetően meghatározzák az informatika, és a gazdaság jelenét, jövőjét.

A szemináriumsorozatot teszt zárja, melynek legsikeresebb teljesítőit további képzés várja. Három terület közül lehet választani, ez a felhőtechnológia, a szoftverfejlesztés, és a szoftvertámogatás. A kurzus elvégzése karrierindítás szempontjából is előnyös: a résztvevők meghívást kaphatnak az egyik legjobb karrierindító munkahelynek választott SAP gyakornoki programjába, vagy junior munkatársként csatlakozhatnak a folyamatosan bővülő szoftvercéghez. A megszerzett tudás ugyanakkor máshol is eredményesen használható, hiszen a világ üzleti folyamatainak jelentős része fut SAP technológián.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemzetközi szervezet díjazta a Vodafone Alapítvány menekülteket segítő munkáját

sze márc 1 , 2017
A szíriai menekültek millióit segítő munkájáért a Nemzetközi Vodafone Alapítvány elnyerte a mobil iparág szakmai szervezeteként működő szövetség, a GSMA „Kiemelkedő hozzájárulás a mobilszektorhoz 2017” díját (Outstanding Contribution to the Mobile Industry Award 2017). A Nemzetközi Vodafone Alapítvány a mobiltechnológiát használja fel a menekülttáborokban oly fontos kapcsolatteremtés elősegítésére, illetve az […]