A Xerox szoftverei még mobilabbak

cyberA Xerox továbbfejlesztette a Secure Access Unified ID System, a Mobile Print Solutions és az App Studio alkalmazásait, amelyekkel a szervezetek mobilan értékesíthetnek, kínálhatnak szolgáltatásokat és szervezhetik üzleti folyamataikat. A Xerox Secure Access nyomtatás kezelő megoldás 5.0-ás verziója a Xerox Secure Access Unified ID System kényelmesebb hálózati azonosítást kínál: a rendszer segítségével a szervezetek gyorsan azonosíthatják a felhasználóikat, akik biztonságosan nyomtathatják ki a dokumentumokat – a lehető legegyszerűbb módon.

A Xerox és más típusú berendezéseken való nyomtatás menedzselésén kívül, a Mobile Print Solutions 3.0-ás verziója lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy beállítsa a média méretét, kiválassza a nyomtatandó oldalakat, továbbá hogy egy automatikus keresést követően kiválassza a használni kívánt nyomtatót, és leellenőrizze annak státuszát. Az új szoftver segítségével a rendszergazdák kártyás vagy pin-kódos azonosítási rendszert használhatnak, mely többek között lehetőséget ad számukra arra is, hogy nyomonkövessék az irodába jutó és az irodából kikerülő információkat.

Az új ConnectKey alkalmazások segítségével a Xerox App Studio 2.0-ás verziója közvetlen hozzáférést biztosít a felhasználóknak az olyan hosztolt felhőszolgáltatásokhoz, mint a Microsoft Office 365 és a Dropbox, így a felhasználók egy gombnyomással közvetlenül a felhőbe tudnak szkennelni és tudnak onnan nyomtatni. A felhasználók egy alkalmazás segítségével a saját URL-jükről is nyomtathatnak – legyen az tűzfal mögött vagy a felhőben – létrehozva egy kényelmes, könnyen használható, a pillanatnyi igényekre szabott nyomtatási környezetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az IFS a mennybe megy

sze okt 8 , 2014
Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette az IFS Applications Microsoft Azure felhőben való elérhetőségét, ami jó hír azoknak a társaságoknak, amelyek csökkentenék a hardverszükségletüket, növelnék a költséghatékonyságukat, s gyorsan, és biztonságosan használnák ki a svéd szoftverfejlesztő megoldásait. Az IFS és a Microsoft felhőalapú szolgáltatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy […]
felhő