Telenor tudja mi lenne jó a felhasználóknak, de csak egy napra mutatja meg

mobil-internetA Telenor és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra, május 10-ére hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akcióhoz már több mint száz cég és 1 500 munkavállaló csatlakozott. A Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május tizedikére, hogy elősegítse a gondtalan és mobil munkavégzést.

A szabad és gondtalan mobilinternet napján délelőtt 11 órától közösségi munkatérré változik a margitszigeti Holdudvar. A Telenor egy villám-összejövetel erejéig ide várja a csatlakozott cégeket és munkavállalókat; az első kétszáz, laptoppal érkező résztvevő munkakedvet növelő vendéglátásra is számíthat.

Az apró betűs rész: Az adatforgalmi korlát eltörlése minden lakossági és üzleti előfizetésre érvényes, internet, Deezer és MyTV használatra, belföldön. Az adatforgalom-számlálást 2014. május 10. 00:00:00-23:59:59-ig érvényesíti a Telenor. Az akcióban kijelölt időszakban és feltételek mellett forgalmazott adatmennyiség nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adat kerethez, a korlátlan adatmennyiséget az adott tarifacsomaggal elérhető sávszélességgel veheti igénybe minden előfizető, a Telenor sávszélesség-korlátozást nem alkalmaz.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.