Lenovo: Atomot a népeknek!

lenovoA Lenovo bemutatta a legújabb 64 bites Intel Atom processzor és az Intel XMM 7260 LTE-Advanced modem köré épülő első okostelefonját. A Lenovo P90 az első okostelefon, amely kihasználja a legújabb 64 bites Intel Atom Z3560 processzor és az Intel öt üzemmódú XMM 7262 modemének együttes erejét. E nagyteljesítményű összetevőknek köszönhetően a P90 kivételesen nagy feldolgozási sebességre képes, továbbá támogatja az LTE-Advanced FDD és TDD rendszerű nagysebességű mobil kommunikációt.

A nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátora révén a P90 reggeltől estig képes működni. A P90 5,5 hüvelykes, 400 ppi-s pixelsűrűségű, FHD felbontású kijelzővel rendelkezik. A beépített stacking érzékelővel és optikai képstabilizátorral ellátott, 13 megapixeles hátoldali kamera mellett egy öt megapixeles előlapi kamerával is rendelkezik a telefon. A P90 gyöngyfehér, ónixfekete és lávavörös színben vásárolható meg.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új stratégiát hirdetett az LG

ked jan 13 , 2015
Az LG Electronics (LG) bemutatta fogyasztói elektronikai üzletágának idei stratégiáját, a vállalat ennek értelmében bővítené üzleti aktivitását globálisan – elsősorban piacvezető, komoly hozzáadott értéket képviselő termékein keresztül. „Eltökélt szándékunk, hogy további lendületet adjunk az LG növekedésének a következő generációs otthoni szórakoztató technológiák területén. Ehhez innovatív megoldásokra és szolgáltatásokra van szükség” […]